Με μεγάλη χαρά υποδεχτήκαμε χθες τα παιδιά της 1ης τάξης του Λυκείου Αμπελώνα στο πλαίσιο εκπαιδευτικής τους επίσκεψης. Είναι πάντα ξεχωριστό να βλέπουμε λαμπρούς και γεμάτους όρεξη νέους ανθρώπους να επισκέπτονται και να εμπνέονται από την παρουσία μας και τις εγκαταστάσεις μας.

Η ομάδα της PFS ήταν περισσότερο από πρόθυμη να μοιραστεί τη γνώση και την εξειδίκευσή της με τους μαθητές από την αρχή της διαδικασίας με την επεξεργασία του κρέατος, μέχρι την παραγωγή του τελικού προϊόντος και τη διανομή του. Ενθουσιαζόμαστε πάντοτε να βλέπουμε τους μαθητές να δείχνουν τόσο μεγάλο ενδιαφέρον για την επιστήμη και την τεχνολογία πίσω από την παραγωγή κρεατοσκευασμάτων καθώς επίσης και τη σημασία που έχει η διασφάλιση της ποιότητας και ασφάλειας.

Σαν τοπική επιχείρηση, στην PFS είμαστε πάντοτε περήφανοι που στηρίζουμε την κοινότητα παρέχοντας εκπαιδευτικές ευκαιρίες σε ανθρώπους που έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους και ευελπιστούμε, γιατί όχι, ότι η εμπειρία αυτή θα δώσει το έναυσμα για μια καριέρα στον τομέα της βιομηχανίας και τεχνολογίας των τροφίμων.