Ημέρα γιορτής, γλεντιού και πολύ…φαγητού, η χθεσινή Κυριακή καθώς συγκεντρωθήκαμε όλο το προσωπικό της PFS για την κοπή πίτας του νέου έτους. Ήδη πριν από τις 12 το μεσημέρι που είχε οριστεί η ώρα έναρξης, είχε καταφθάσει το μεγαλύτερο μέρος του προσωπικού, ανυπόμονο και έτοιμο για όσα θα ακολουθούσαν, μιας και είναι γνωστό το «ιστορικό» μας αντίστοιχων εκδηλώσεων σε κέφι, χορό, φαγητό και πολλά -πολλά όμως- δώρα!

Η συμμετοχή του προσωπικού ήταν ολοκληρωτική ακόμη και από τα μακρινά μας υποκαταστήματα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Τα τραπέζια «ανεφοδιάζονταν» ασταμάτητα με φαγητό το οποίο ετοιμάστηκε στο Food Studio της αίθουσας εκδηλώσεων αλλά το πραγματικό γλέντι δεν ξεκίνησε παρά τη στιγμή που άρχισε η κλήρωση των μεγάλων δώρων που μοιράστηκαν σε περισσότερα από 40 άτομα! Οι τυχεροί μας θα έχουν την τύχη να εξαργυρώσουν τις δωροεπιταγές των 100 (!) € για αγορές από το νέο μας project/υπερκρεαταγορά που θα λειτουργήσει πολύ σύντομα στις εγκαταστάσεις μας με δυνατότητα να προμηθευτούν κάθε λογής κρέατα και κρεατοδημιουργίες έκπληξη που θα προσφέρονται, αλλά και μεγάλη ποικιλία άλλων τροφίμων. Πολύ τυχερό ήταν επίσης και το μέλος του προσωπικού που κέρδισε το φλουρί της πίτας, αξίας 500 €.

Μιας και κανείς από τους παρευρισκόμενους δεν ήθελε να αποχωριστεί το κέφι και τη διασκέδαση, η εκδήλωση κράτησε παραπάνω από 9 ώρες! Το πιο σημαντικό για μας ωστόσο, είναι η ευκαιρία και η χαρά να βρισκόμαστε όλοι μαζί, άτομα με αγάπη και αφοσίωση γι’ αυτό που προσφέρουμε, που είτε εργαζόμαστε είτε διασκεδάζουμε το κάνουμε πάντα σαν μια μεγάλη οικογένεια.

Και του χρόνου!