Μ’ ένα εντυπωσιακό περίπτερο συμμετείχε και στην φετινή διοργάνωση της Διεθνούς Έκθεσης Τροφίμων και Ποτών «FOOD EXPO 2017», η εταιρία Papageorgiou Food Service. Χιλιάδες επαγγελματίες από όλο τον κόσμο, επισκέφθηκαν την έκθεση που διεξήχθη στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο εκθεσιακό κέντρο «Metropolitan Expo», από τις 18 έως τις 20 Μαρτίου.
Η εταιρία PFS έδωσε δυναμικό παρόν, εκθέτοντας τα υψηλής ποιότητας προϊόντα της και πραγματοποιώντας γευσιγνωσία σε εμπορικούς επισκέπτες, καθώς και σε ξένους food traders, σ’ έναν χώρο 200τ.μ., κερδίζοντας για μια ακόμη φορά τις εντυπώσεις. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός, ότι έχει κατακτήσει τον τίτλο του leader σ’ έναν ιδιαιτέρως απαιτητικό τομέα, όπως αυτόν του Food Service.
Καθ’ όλη τη διάρκεια του τριημέρου, εκπρόσωποι της εταιρίας είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με τους συνεργάτες, οι οποίοι έσπευσαν να επισκεφθούν το περίπτερο προκειμένου να δοκιμάσουν και να ενημερωθούν για τα νέα προϊόντα, αλλά και με τους εν δυνάμει πελάτες που εμφανίστηκαν ενθουσιασμένοι από την ποιότητα, αλλά και την ποικιλία των προϊόντων, που ανακάλυψαν στο περίπτερο της Papageorgiou Food Service.