Έργα και πράξεις κοινωνικής προσφοράς από την PFS ΑΒΕΕ

Μια από τις θεμελιώδεις αξίες της PFS αποτελεί η συνεισφορά στην πρόοδο και στην ευημερία της τοπικής κοινωνίας. Μέσα από δράσεις προσφοράς τροφίμων στηρίζει διαχρονικά το έργο φορέων και ΜΚΟ που λειτουργούν ως αρωγοί ευπαθών κοινωνικών ομάδων στην περιοχή μας αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Μόνο το 2019 διανεμήθηκαν περισσότερα από 2 τόνοι τρόφιμα  στο Χαμόγελο του Παιδιού Θεσσαλίας, την Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου, την Περιφέρεια Θεσσαλίας και την Τράπεζα τροφίμων Θεσσαλίας .

Παράλληλα η PFS στηρίζει το έργο πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων της περιοχής, εκδηλώσεις σχολείων κάθε βαθμίδας καθώς και το Δημοτικό Γηροκομείο Λάρισας.

Το 2020 συνεχίζουμε δυναμικά το έργο κοινωνικής προσφοράς στον τόπο μας ως αρωγοί τοπικών φορέων αλλά και οργανώσεων πανελλήνιας εμβέλειας.

Στην  PFS έχουμε πάντα προτεραιότητα τον άνθρωπο και τον στηρίζουμε με πράξεις.

Εντυπωσιακή ανταπόκριση νέων ερευνητών και επιστημόνων στο κάλεσμα της PFS

Αναζητώντας συνεργάτες οι οποίοι θα συμβάλλουν στην εξέλιξη και στην ανάπτυξη της PFS, εκπρόσωποι της εταιρείας συμμετείχαν σε δύο εξίσου σημαντικές διοργανώσεις στις 9 και 10 Νοεμβρίου στην Θεσσαλονίκη. Την «Ημέρα Καριέρας Ερευνητών», την οποία διοργάνωσε το Γραφείο Διασύνδεσης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, στο πλαίσιο του προγράμματος «Horizon 2020 ERA-MobilCar» και την «Ημέρα Σταδιοδρομίας Χημικού», η οποία πραγματοποιήθηκε με αφορμή το 1ο Συνέδριο Χημείας Μεταπτυχιακών και Προπτυχιακών Φοιτητών του ΑΠΘ.
Το πρόγραμμα στοχεύει στην καταπολέμηση της ανεργίας, με ιδιαίτερη έμφαση στη μείωση της διαφυγής λαμπρών επιστημόνων από την Ελλάδα στο εξωτερικό.
Εξαιρετικά μεγάλο ήταν το ενδιαφέρον των νέων επιστημόνων και στις δύο διοργανώσεις, οι οποίοι διεκδίκησαν μέσω interview μια θέση εργασίας στην κορυφαία εταιρεία επεξεργασίας προϊόντων κρέατος Papageorgiou Food Service.

Η PFS προάγει τον αθλητισμό με τον 2ο Ορεινό Αγώνα Κρυόβρυσης Ολύμπου

Η Γιορτή του ορεινού τρεξίματος ή αλλιώς Pouliana Trail πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 13 Αυγούστου 2017 στην Κρυόβρυση Ολύμπου υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Λάρισας και τον Πολιτιστικό Σύλλογο της περιοχής. Μέγας χορηγός και φέτος η Εταιρεία Επεξεργασίας Προϊόντων Κρέατος PFS – Papageorgiou Food Service. Ειδικότερα, πρόκειται για τρεις αγώνες, 20 χλμ, 5χλμ και 1000μ για παιδιά. Εντυπωσιακή μάλιστα ήταν η ανταπόκριση αθλητών όλων των ηλικιών, ο αριθμός των οποίων φέτος υπερδιπλασιάστηκε σε σύγκριση με την πρώτη διοργάνωση η οποία πραγματοποιήθηκε το 2016. Οι αγώνες διεξήχθησαν στα μονοπάτια της Κρυόβρυσης, ενός ορεινού χωριού του νομού Λάρισας χτισμένο σε υψόμετρο 1050 μέτρων, που ταξίδεψαν τους συμμετέχοντες στο μυθικό βουνό του Ολύμπου.

Η προετοιμασία ξεκίνησε αρκετούς μήνες πριν, ειδικά στο κομμάτι των διαδρομών, όπου έγιναν πολύ σημαντικές παρεμβάσεις, με στόχο την ομαλή εξέλιξη του αγώνα και την ασφάλεια των εκατοντάδων αθλητών που έφθασαν στην Κρυόβρυση από κάθε γωνιά της Ελλάδας. Συγκεκριμένα συμμετείχαν συνολικά 658 άτομα, εκ των οποίων τα 80 ήταν παιδιά. «Η εντυπωσιακή ανταπόκριση, τα θερμά λόγια και το ενθουσιώδες χειροκρότημα του κόσμου, είναι για εμάς η καλύτερη επιβράβευση. Ευελπιστούμε το «Pouliana Trail» να αποτελέσει θεσμό και εμείς θα συνεχίσουμε να το στηρίζουμε, συμβάλλοντας από την πλευρά μας στην βελτίωση της όλης διοργάνωσης», ανέφερε σε δηλώσεις του ο κ. Άρης Παπαγεωργίου κατά τη διάρκεια της βράβευσης του από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κρυόβρυσης για την μεγάλη προσφορά της εταιρείας Papageorgiou Food Service στην διεξαγωγή του αγώνα.