Η εταιρεία Papageorgiou Food Service ιδρύθηκε το 1991 από ανθρώπους με μεράκι και τη διάθεση να δημιουργήσουν προϊόντα μοναδικής ποιότητας και γεύσης, φιλοδοξώντας να προσφέρουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες στους επαγγελματίες της εστίασης. Η εταιρεία Papageorgiou Food Service ιδρύθηκε το 1991 από ανθρώπους με μεράκι και τη διάθεση να δημιουργήσουν προϊόντα μοναδικής ποιότητας και γεύσης, φιλοδοξώντας να προσφέρουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες στους επαγγελματίες της εστίασης. Στόχος τους είναι η παραγωγή προϊόντων τα οποία όχι απλώς να ικανοποιούν, αλλά να ξεπερνούν τις προσδοκίες των πελατών. Και το πετυχαίνουν αναδεικνύοντας την PFS σε εταιρία πρότυπο.  Η μεγάλη οικογένεια της Papageorgiou Food Service αριθμεί σήμερα περισσότερα από 200 μέλη τα οποία εργάζονται με συνέπεια, διασφαλίζοντας την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της.  Όραμα της εταιρίας, είναι να συνεχίσει να οδηγεί τις εξελίξεις στον χώρο του food service, προσφέροντας στον καταναλωτή καινοτόμα και ποιοτικά προϊόντα, εδραιώνοντας συνεχώς την θέση της σ’ έναν τομέα ιδιαιτέρως απαιτητικό, που εξελίσσεται διαρκώς.

 

Γ.Ε.Μ.Η 00027027740000

Οικονομικά Στοιχεία

Ε

Γ

Κ

Α

Τ

Α

Σ

Τ

Α

Σ

Ε

Ι

Σ

Discover the place

Εγκαταστάσεις

Σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις δημιουργείται η μονάδα παραγωγής, οι χώροι αποθήκευσης και διανομής, τα γραφεία της διοίκησης και η αίθουσα εκδηλώσεων, ενώ με τα δύο υποκατάστημα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ολοκληρώνεται το δίκτυο της εταιρείας, το όνομα της οποίας έχει γίνει πλέον συνώνυμο της αξιοπιστίας, της ποιότητας και της φερεγγυότητας, συνεισφέροντας σημαντικά στη δυναμική είσοδό της στις αγορές του εξωτερικού, τις οποίες κατακτά επάξια.

2

υποκαταστήματα

15

σημεία εξαγωγών

Παραγωγή

Η σωστή επεξεργασία των εξαιρετικών πρώτων υλών διασφαλίζεται μέσω των επενδύσεων σε υπερσύγχρονες υποδομές και τεχνολογίες, ώστε να παράγεται μια ευρύτατη γκάμα κρεατοσκευασμάτων, ικανή να καλύψει την κάθε ανάγκη του επαγγελματία της εστίασης. Το σύστημα παραγωγής αναλύεται σε τρεις επιμέρους γραμμές, χοιρινού – μοσχαριού, κοτόπουλου και θερμικής επεξεργασίας, όπου παράγεται ο προψημένος γύρος.

270

εργαζόμενοι

110

τόνοι κρέατος ημερησίως

Ποιοτικός έλεγχος

Για να προσφέρουμε το πιο γευστικό και πάνω απ’ όλα το πιο υγιεινό προϊόν, δίνουμε απόλυτη προτεραιότητα στο κομμάτι του ποιοτικού ελέγχου, διενεργώντας στο πλήρως εξοπλισμένο μικροβιολογικό και χημικό εργαστήριο μας, τους απαραίτητους ελέγχους. Επιπλέον, στο τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης νέοι συνδυασμοί κρέατος και μπαχαρικών δοκιμάζονται με στόχο τη δημιουργία καινοτόμων προϊόντων.

Πιστοποίηση κατά BRC και IFS

Λειτουργία τμήματος R&D

Αποθήκη

Μέσα από μια επιτυχημένη πορεία 29 χρόνων η PFS είδε τα προϊόντα της να παρουσιάζουν συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση, με αποτέλεσμα αφενός να διευρύνει το δίκτυο διανομής της σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο, και αφετέρου να προχωρήσει στην κατασκευή εγκαταστάσεων αποθήκευσης συνολικής έκτασης 5.000 τ.μ. (ψυγεία συντήρησης – κατάψυξης), με στόχο την αποτελεσματικότερη κάλυψη των αναγκών των συνεργατών της.

9.000

παλετοθέσεις

30

φορτηγά – ψυγεία