Εκπαιδευτική επίσκεψη του 1ου ΕΠΑΛ Ελασσόνας στις εγκαταστάσεις μας

Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχτήκαμε την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου στις εγκαταστάσεις μας, στα πλασία της εκπαιδευτικής τους επίσκεψης, τη Β’ τάξη του 1ου ΕΠΑΛ Ελασσόνας, τμήματα Γεωπονίας και Μηχανολογίας. Οι μαθητές και καθηγητές του σχολείου, ξεναγήθηκαν από τους υπεύθυνους σε κάθε τμήμα του εργοστασίου, παίρνοντας πληροφορίες για όλα τα στάδια παραγωγικής διαδικασίας των προϊόντων μας καθώς και για τον τρόπο οργάνωσης και λειτουργίας μιας τόσο μεγάλης και απαιτητικής παραγωγικής μονάδας. Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με μια γευστική δοκιμή των signature προϊόντων μας κλείνοντας ιδανικά την επίσκεψη των παιδιών.

Όλοι μας χαιρόμαστε και στηρίζουμε απόλυτα εκπαιδευτικές πρωτοβουλίες που προάγουν τη γνώση και ενημέρωση γύρω από τις σύγχρονες τεχνολογίες στη βιομηχανία του κρέατος και αισιοδοξούμε ότι μια εταιρεία πρότυπο όπως η PFS θα δώσει το έναυσμα και το κίνητρο σε νέους ανθρώπους να ασχοληθούν με έναν πολλά υποσχόμενο κλάδο στη γενική πορεία της χώρας μας για βιομηχανική ανάπτυξη.

Δεν υπάρχουν άρθρα στην κατηγορία: "Blog"

Κέρδισε τις εντυπώσεις το περίπτερο της PFS

Μ’ ένα εντυπωσιακό περίπτερο συμμετείχε και στην φετινή διοργάνωση της Διεθνούς Έκθεσης Τροφίμων και Ποτών «FOOD EXPO 2017», η εταιρία Papageorgiou Food Service. Χιλιάδες επαγγελματίες από όλο τον κόσμο, επισκέφθηκαν την έκθεση που διεξήχθη στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο εκθεσιακό κέντρο «Metropolitan Expo», από τις 18 έως τις 20 Μαρτίου.
Η εταιρία PFS έδωσε δυναμικό παρόν, εκθέτοντας τα υψηλής ποιότητας προϊόντα της και πραγματοποιώντας γευσιγνωσία σε εμπορικούς επισκέπτες, καθώς και σε ξένους food traders, σ’ έναν χώρο 200τ.μ., κερδίζοντας για μια ακόμη φορά τις εντυπώσεις. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός, ότι έχει κατακτήσει τον τίτλο του leader σ’ έναν ιδιαιτέρως απαιτητικό τομέα, όπως αυτόν του Food Service.
Καθ’ όλη τη διάρκεια του τριημέρου, εκπρόσωποι της εταιρίας είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με τους συνεργάτες, οι οποίοι έσπευσαν να επισκεφθούν το περίπτερο προκειμένου να δοκιμάσουν και να ενημερωθούν για τα νέα προϊόντα, αλλά και με τους εν δυνάμει πελάτες που εμφανίστηκαν ενθουσιασμένοι από την ποιότητα, αλλά και την ποικιλία των προϊόντων, που ανακάλυψαν στο περίπτερο της Papageorgiou Food Service.