Η εταιρία Papageorgiou Food Service μετρά πλέον 26 χρόνια παρουσίας στο πλευρό του επαγγελματία της εστίασης, προσφέροντας του προϊόντα αξεπέραστης ποιότητας. Μέσα σ’ αυτά τα χρόνια η pfs δημιούργησε τέσσερα ακόμη brand names, το καθένα από τα οποία περιλαμβάνει μια ευρεία γκάμα προϊόντων ικανά να εξυπηρετήσουν το σύνολο των αναγκών της εκάστοτε επιχείρησης.

FOODMEN

Το brand name FOODMEN περιλαμβάνει χειροποίητες πίτες σε διάφορες διαστάσεις, στρόγγυλες ή τετράγωνες και με μεγάλη ποικιλία αλεύρων. Επιπλέον, οι νοστιμότατες προτηγανισμένες πατάτες FOODMEN, διατίθενται με φλούδα ή χωρίς, μαριναρισμένες ή αμαρινάριστες, σε διάφορες κοπές, προσφέροντας ακόμη μεγαλύτερη γευστική απόλαυση.

Farma abelon

Τυροκομικά προϊόντα άριστης ποιότητας περιλαμβάνονται στο brand name Farma abelon της εταιρίας Papageorgiou Food Service. Ειδικότερα, η γευστικότατη φέτα που διατίθεται σε μερίδες, συνοδεύει τέλεια της νοστιμότατες παραδοσιακές συνταγές που δημιουργεί η pfs.

evaResto

Μια ευρύτατη γκάμα από σαλάτες και σως που συνοδεύουν εξαιρετικά το κρέας, καθώς επίσης έλαια, κονσέρβες μανιταριών και σάλτσες ντομάτας περιλαμβάνονται στο brand name evaResto.

Laryssa

Ο γύρος Laryssa φτιάχνεται με τέχνη και μεράκι από τους άρτια εκπαιδευμένους εργαζόμενους της εταιρίας Papageorgiou Food Service. Είναι χειροποίητο προϊόν και αποτελείται από 30% σπάλα και 70% πανσέτα, μαριναρισμένος με την μοναδική συνταγή της pfs και διατίθεται σε συσκευασίες από 5 έως 45kg.